Jaa oma tarinasi

Moottorin hanke Suomi 100 vuotta liikenteessä on osa Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017. Suomi 100 vuotta liikenteessä -hanke kokoaa Moottoriin ja moottori.fi -verkkopalveluun sisältöjä, jotka nostavat esiin asioita ja ilmiöitä Suomen liikenteestä 100 vuoden aikana, nyt ja tulevaisuudessa.

Kerro muistoja ja sattumuksia liikkumisesta autolla, moottoripyörällä, polkupyörällä, mopolla, veneellä, lentokoneella tai vaikka jalankulkijana. Millä tahansa välineellä, millä Suomi ja suomalaiset ovat liikkuneet.

Moottori.fi julkaisee tarinat sivuillaan. Kuka tahansa pääsee keskustelemaan tai kommentoimaan niitä sivustomme normaalin käytännön mukaan facebook-tunnuksilla.

Lähetä tarinasi alla olevalla lomakkeella tai jaa tarinasi somessa hashtageilla #Suomiliikenteessä tai #Suomi100vuottaliikenteessä


Materiaalin käyttöehdot

Toimitus tarkastaa ja valitsee julkaistavat jutut ja lähetetystä materiaalista ei makseta julkaisupalkkioita.

Materiaalin lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali Moottori-lehdelle.

Lähettäjä luovuttaa Moottori-lehdelle materiaaliin vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa Suomi100 -hankkeen yhteydessä.

Tekijänoikeudet jäävät materiaalin lähettäjälle.