Ajoneuvot | Uutinen | 2.5.2017

Yhteen ne soppii: Land Rover ryhtyy Helsinki International Horse Show’n kumppaniksi

Perinteikäs automerkki ja perinteikäs hevosurheilutapahtuma aloittavat yhteistyön.

Jaa artikkeli

Suomen suurimmaksi vuosittaiseksi areenatapahtumaksi tituleerattu Helsinki International Horse Show järjestetään 33. kerran jälleen ensi lokakuussa 18.–22. päivä. Maailman parhaat esteratsastajat saapuvat jälleen esteratsastuksen maailmancup-sarjan osakilpailua varten Helsingin Jäähallille, tapahtuman ollessa tänä vuonna osa myös Suomi 100 -juhlallisuuksia.

Nimekkään tapahtuman autokumppaniksi on tänä vuonna saatu Land Rover, mikä sopiikin tapahtuman luonteeseen mainiosti.

– Land Rover on vaativalle kävijäkunnallemme erinomainen autokumppani ja brändi. Merkittävä osa kävijöistämme on hevosten omistajia. Sekä harrastelijat että kilpailijat tarvitsevat laadukkaat ja luotettavat hevostrailerien vetoautot. Land Rover tarjoaa markkinoiden parhaat veto-ominaisuudet ja ratkaisut näille tarpeille, toteaa tapahtumajohtaja Tom Gordin tyytyväisenä.

Land Rover ryhtyy Helsinki International Horse Show'n kumppaniksi

Yhteistyökuvio näkyy yleisölle muun muassa siten, että esimerkiksi Horse Show’n lauantaina pidettävä pääkilpailu muuttuu Land Rover Grand Prix:si. Luonnollisesti myös Horse Show hyötyy kumppannuudesta.

– Land Roverin panostusten myötä pystymme pitämään Grand Prix -palkinnot korkealla. Tällä varmistetaan, että maailman huippuratsastajat saapuvat jatkossakin Helsinkiin, arvioi Gordin.

– Land Roverin ytimessä on aina modernin tyylikkään ulkoasun lisäksi kyvykkyys ja käytännöllisyys. Yhteistyömme tukee Land Roverin käyttäjille ominaista aktiivista elämäntapaa, jossa ollaan usein harrastusten ja perheen parissa, kertoo puolestaan Land Rover Senior Brand Manager Jukka Kortelainen.

Lähde ja kuvat: Land Rover

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Land Rover