Ajoneuvot | Uutinen | 18.3.2018

Viikon videot: Hulluttelua, hiljaisuutta ja historiaa

Volkswagenin kotikaupunki käänsi ajatukset menneisyyteen ja Porsche ei malttanut olla hulluttelematta jälleen Panameralla.

Jaa artikkeli

Porsche hulluttelee jälleen Panameralla, Rolls-Royce on hiljaisen tyytyväinen Phantomiinsa ja Volkswagenin tulevaisuusvisioiden keskellä voi katsella myös merkin menneisyyteen.

Panamera-jekku

Porsche on jälleen vauhdissa Panameransa kanssa. Viimeksi yhtiö tarjosi adrenaliinikyytejä kahvilasta ja nyt vuorossa on toisen tason jekutus hotellin pysäköintipalvelun kanssa. Koeajolle saapuvista asiakkaista yksi ei ole ihan tavallinen tallaaja. Laskelmoitua, mutta näyttävää!


Phantom

Rolls-Royce Phantom tarjosi ehkä Geneven autonäyttelyn hiljaisimmat hetket. Valmistaja onkin selvästi itse tyytyväinen uuteen luomukseensa, vaikka se ei sitä suoraan sanokaan. Erinomaisuus näytetään, eikä sitä korosteta copywriterin kynästä lähtevällä jatkuvalla ylisanavyöryllä. Myös Autocarin rohkeasti t-paidassa suorittama koeajo osuu naulan kantaan auton luonteesta.


Pala historiaa

Volkswagenin kotikaupungissa Wolfsburgissa on vaikea välttyä Autostadtin vaikutukselta. Kun varsinainen kaupunki on perustettu autotehdasta varten, kyllä tehtaan toiminta myös näkyy kaupungin kaduilla. Sateen keskellä Volkswagen Scirocco II löytyi pysäköitynä luonnontieteellisen museon suojiin. Vaikka Volkswagen katsookin mieluiten tulevaan ja lähivuosien suuriin muutoksiin, on yhtiön historiassa jotain kiistämättömän coolia. Alkuperäisen Sciroccon lisäksi myös erilaiset Passat-sukupolvet esitellään komein videoin.

Currywursteja kaipaili: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Keskustelu