Ajoneuvot | Uutinen | Venenäyttely | 12.2.2018

Vene 18 Båt: Suurin ja kaunein – Sunseeker Predator 50

Sunseeker on tuonut Helsingin venemessuille yhden pienimmistä malleistaan, Predator 50 on kuitenkin tämänkertaisten messujemme suurin ja näyttävin vene.

Jaa artikkeli

Sunseeker Predator 50 esiteltiin ensimmäistä kertaa Düsseldorfin venemessuilla viime kuussa. Se on Predator-mallisarjan pienin ja vaatimattomin, vaikka on suomalaisessa laiturissa näyttävä ja kookas ilmestys. Laadukkaat materiaalit ja huolella viimeistellyt yksityiskohdat täydentävät tyylikkään vaikutelman.

Sunseeker Predator 50

Predator-mallisarja koostuu ylellisistä menevistä 50-74-jalkaisista matkaveneistä ilman erillistä yläohjaamoa. Muodot ja isot ikkunat yhdistävät sisarmalleja. Valtavat lasipinnat tuovat valoa ja avoveneen tunnelmaa. Jos pelkkä valoisuus ei riitä, lasikaton ja takaseinän saa avattua kokonaan. Umpiveneen ja avoveneen täydellinen kompromissi Suomen kesään.

Sunseeker Predator 50

Tässä pienimmässä mallissa makuukajuuttoja on vain kaksi, molemmat ikkunallisia ja omilla suihku- ja wc-tiloilla varustettuja. Neljä henkeä matkustaa hulppeasti. Jos riitaa syntyy, takakannen alla on uimatasolle aukeava talli vesiskootterille.

Predator 50 on rungoltaan 16,5 metriä pitkä, komeudella on painoa lähes 20 tonnia. Voimalaitteeksi on tarjolla kaksi akselivetoista 600-hevosvoimaista Volvon D8:aa, joilla nopeutta kerrotaan kertyvän 32 solmua.

Sunseeker Predator 50

Teksti: Petri Munukka Kuvat: Jari Saarentaus

Jaa artikkeli

Keskustelu