Ajoneuvot | Uutinen | 16.8.2017

Uuden koneen tahtiin – Honda Jazz saa uutta rytmiä

Honda Jazz improvisoi itensä kohti uutta albumia tuoreen moottorivaihtoehdon ja pirteän ulkoasun voimin.

Jaa artikkeli

Hondan uudeksi klassikoksi pyrkivä tila-auto Jazz on saapumassa kolmossukupolvensa virkistäytymiseen. Sen kunniaksi bändiauto etsii uutta taiteellista tyylisuuntaa ulkoilmeessa sekä varustelussa. Tahdista vastaa vihdoin Euroopan kiertueella nähtävä 130 hevosvoiman 1,5-litrainen VTEC-bensiinimoottori.

Honda Jazz

Uusia vaikutteita on haettu Hondan mallistosta, joten luvassa on päivittyminen nykyiseen ”Solid Wing Face” -tyylikieleen ajovaloissa ja etumaskissa, tuoden terävämpää ilmettä. Myös perässä nähdään maltillisia muutoksia. Uutena ulkovärinä on Skyride Blue -metalliväri.

Honda Jazz

Uusi bensiinimoottori lupaa 5,4 l/100km kulutuksen ja 124 g/km hiilidioksidipäästöt lisävarusteisen CVT-automaattivaihteiston yhteydessä. Vaihteisto on Hondan mukaan saanut samalla hiukan hienosäätöä sivistyneemmän etenemisen nimissä.

Honda Jazz

Moottori kuuluu osana uuteen Dynamic-varustetasoon, joka piristää Jazzin ilmettä punakorosteisin etu- ja takahelmoin. Varustetasoon kuuluvat myös led-ajovalot, etusumuvalot, sivuhelmat, takaspoileri sekä kiiltomustat 16″-alumiinivanteet. Myös sisusta saa uniikin liituraitakuosin, ohjauspyörän ja vaihdekepin saadessa nahkaverhoilun.

Livenä uusi Honda Jazz esiintyy Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa.

Lähde ja kuvat: Honda

Jaa artikkeli

Keskustelu