Ajoneuvot | Uutinen | 9.9.2015

Tulossa: Räyhäkämpi kansanauto Volkswagen Passat Alltrack

Maaliskuussa Geneven kansainvälisessä auto-näyttelyssä ensiesitellyn Volkswagen Passat Alltrackin se jokin on etenemiskyky.

Jaa artikkeli

Maaliskuussa Geneven kansainvälisessä auto-näyttelyssä ensiesitellyn Volkswagen Passat Alltrackin se jokin on etenemiskyky. Katu-uskottavuutta luovat perus-Passatia korkeampi maavara ja miehekkäät off-road-henkiset rengaskotelot.

Vaikka tulokas on kotonaan kaupunkiviidakossa, pääsee auto oikeuksiinsa haastavimmissa olosuhteissa. Normi-Passatia 27,5 millimetriä korkeampi maavara ja neliveto takaavat, että autolla pääsee kehnokuntoisten metsäteiden päässä odottavalle mökille.

DB2015AU01305_small.JPG

Alusta on optimoitu maasto-olosuhteisiin. Etenemisen tukena ovat nelivedon lisäksi sähköinen tasauspyörästön lukitus sekä
off-road-ajoasetus. Se mukauttaa kuljettajaa avustavien järjestelmien toimintaa maastoon sopivaksi. Passat Alltrackin vetokyky on parhaimmillaan 2 200 kiloa jarrullista perävaunumassaa.

Moottorikatraassa on viisi uutta suorasuihkutusmoottoria, kaksi turboahdettua TSI-bensiinimoottoria, joiden tehot ovat 110 kW (150 hv) ja 162 kW (220 hv). Kolme TDI-dieselmoottoria ovat teholuokissa 110 kW (150 hv), 140 kW (190 hv) ja 176 kW (240 hv).

Auto tulee tarjolle loppusyksystä. Tulokkaan hintoja ei ole vielä vahvistettu.

Jaa artikkeli

Keskustelu

Lisäkuvat

Valmistajalta: Volkswagen