Ajoneuvot | 14.11.2017

Tavallinen, turha vai täydellinen? Äänestä Vuoden Auto Suomessa

Ensimmäisellä kierroksella 39 kiinnostavaa autouutuutta kisaa kuudesta jatkopaikasta Vuoden Auto Suomessa 2018 -finaaliin.

Jaa artikkeli

Automaailman mallivuosi 2017 on ollut vilkas, mutta parhaaksi voidaan kruunata vain yksi uutuusmalli. Himoitusta Vuoden Auto Suomessa -tittelistä kilpailee tänä vuonna peräti 39 uutta automallia. Markkinatrendien mukaisesti katumaasturit, crossoverit ja ladattavat hybridit ovat edustettuina uutuusmallistossa.

Auto- ja liikennetomittajat ry:n ammattilaisten suorittaman valinnan lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan teidän mielipiteitänne.

Viime vuonna tuplapotin vei kotiin Volvo S90/V90, joka hurmasi journalistien lisäksi myös yleisön. Toiselle sijalle toimittajien mielestä sijoittui Seat Ateca, yleisön arvostaessa Alfa Romeo Giuliaa. Kolmanneksi molemmat äänestysryhmät sijoittivat Mercedes-Benzin tasavahvan E-sarjan.

Äänestä oma suosikkisi jatkoon

Nyt Moottorin lukijat voivat äänestää omaa suosikkiaan 39 ehdokasmallin joukosta. Äänestys suljetaan 22.11. ja sen tulos paljastetaan alkuillasta 23.11. Samalla julkistetaan myös Auto- ja liikennetoimittajat ry:n finalistivalinnat. Kuuden finalistin kesken järjestetään uusi äänestys.

Vuoden Auto Suomessa 2018 -titteli ratkeaa lopullisesti Auto- ja Liikennegaalassa, joka järjestetään 13. päivä joulukuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Julkaisemme samaan putkeen myös Moottorin lukijoiden huipulle äänestämän ehdokkaan.

Ensimmäisellä kierroksella äänestäneiden kesken arvotaan kaksi Moottori-pipoa.

Vuoden Auto Suomessa 2018 ehdokkaat:

Jaa artikkeli

Keskustelu