Ajoneuvot | Uutinen | 21.5.2018

Radalle ennen ajokorttia: somekilpailu vei nuoret ajoharjotteluun Porschella

Porsche tarjosi kolmelle 14–17-vuotiaalle somevoittajalle ajoelämyksen radalla.

Jaa artikkeli

Brändimielikuvien rakentaminen alkaa tunnetusti hyvin varhain. Ei ole ihme, että vahvoja tunteita herättävät brändit tarjoavat mallejaan muistuttavia leluja ja potkuautoja tulevien autofriikkien ensimmäisiksi menopeleiksi. Monella meistä on myös kirkkaita lapsuudenmuistoja jonkun sukulaisen tai ystävän vanhempien erikoisemmasta autosta. Ehkä vahvimpia hetkiä mielikuvien rakentamiseen on kuitenkin ajokortin saantia edeltävä tuskastuttavan pitkä odotus.

Siihen tähtäsi Porsche Young Driver Experience -kilpailu, jossa ajokorttia odottavat 14–17 -vuotiaat nuoret pääsivät ajoharjotteluradalla uusien Porsche-mallien rattiin. Kolme voittajaa valittiin sosiaalisessa mediassa käydyn kilpailun pohjalta, ja he saivat tuoda mukanaan yhden ystävänsä.

Porsche Young Driver Experience

– Halusimme kilpailun tuovan esiin yhden urheiluautoilun parhaista puolista: unohtumattomien kokemusten tarjoamisen ja jakamisen. Porschen kaltaisella urheiluautolla ajaminen herättää vahvoja tunteita, ja on unelma niin monelle nuorelle kuin aikuisellekin. Ja mikä olisi parempaa kuin päästä jakamaan tämä kokemus itselle tärkeän ihmisen kanssa? Meillä on ilo tehdä näistä unelmista totta kilpailuvoittajille ja juhlistaa samalla Porschen 70-vuotisjuhlavuotta, Porsche Finlandin toimitusjohtaja Oscar Bernard kertoo.

Tapahtumassa ajettiin ajo-opetuskäyttöön muokatuilla 718 Cayman S:llä, 911 Carreralla ja 911 Carrera S:llä, jotka olivat varustettu muun muassa etumatkustajan jalkatilan opetuspolkimilla.

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Porsche