Ajoneuvot | Uutinen | 4.2.2018

Onnea voittajalle – Marika Laine on tuore Miss MP18

Helsingin MP-messuilla käyty Miss MP -kilpailu kiinnosti messuväkeä tänäkin vuonna.

Jaa artikkeli

Lauantaina käydyssä finaalissa kilpaili kymmenen kandidaattia ja Miss MP18-voittajaksi valikoitui lopulta Marika Laine Hauholta.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Pauliina Teittinen Jyväskylästä ja toiseksi perintöprinsessaksi Heidi Tapper Vantaalta.

Marika Laine sai myös Näytteilleasettajien Suosikki- palkinnon ja Radio Cityn suosikkitytöksi valikoitui Pauliina Teittinen.

Miss MP 18

Kruunun sijaan käteistä

Voittaja sai palkinnoksi 1000 euroa, ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat sekä näytteilleasettajien suosikki saivat kukin 500 euroa ja Radio Cityn suosikkityttö 500 euron arvoisen lahjakortin Malmin korupajaan.

Messujärjestäjän mukaan Miss MP on muihin kauneuskilpailuihin verrattuna erilainen konsepti, jossa ei keskitytä pituuksiin, painoihin tai bikinikierrokseen.

Kilvan luonteelle kuvaavaa on, että finalistit nähtiin viikonlopun aikana ajovarustemuotinäytöksissä, joka esitteli kauden kuumimpia uutuuksia. Voittajan valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi asenne, persoona ja kyky ottaa yleisö haltuun.

Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi, kilpailun taustajoukot vakuuttavat.

Voittajan valitsi arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluivat Bike-lehden Vesa Koivunen, MP-messujen nokkamies Niko Kantola, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss Supercross 2014 Neea Poutanen, Miss MP16 Henrika Vehmainen, sekä juontaja Viivi Pumpanen, joka toimi myös tapahtuman tuottajana.

Kilpailun järjesti Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Teksti ja kuvat: Sami Puskala

Jaa artikkeli

Keskustelu