Ajoneuvot | Uutinen | 6.6.2017

Myös maastopakuna – Land Rover Discovery LCV alkaen 57629€

Jos Land Rover Discoveryn kiehtovin osa eivät ole sen takapenkit, voi pakettiautokäyttöön suunniteltu LCV-malliversio olla ratkaisu kuljetustarpeisiin.

Jaa artikkeli

Uuden Land Rover Discoveryn myötä myös Discovery LCV -pakettiautomalli uudistuu. Kaksipaikkaiseksi muunnettu Land Rover Discovery LCV on ainutlaatuinen yhdistelmä SUV-maasturia ja pakettiautoa, tarjoten samassa paketissa monikäyttöisyyttä, suorituskykyä ja ylellisyyttä.

Land Rover Discovery LCV

Discovery Td4 LCV -versiossa tavaratilan tilavuus on 2,5 kuutiota ja mallin vetokyky riittää 3 000 kilon perävaunun kuljettamiseen. Tarvittaessa asiakas voi tilata tavaratilaan myös pakettiautokäyttöön räätälöidyn varustelun, kuten vaneroidun lattian, täyspitkän kumimaton, väliseinän tai normaalia suuremman määrän kiinnityssilmukoita.

Samalla Discovery LCV säilyttää mallin kuuluisat maasto-ominaisuudet. Ilmajousituksen ansiosta maavara on korkeimmillaan 283 millimetriä ja suurin kahluusyvyys on noussut jopa 900 millimetriin. Pakettiautomaisuutta lisää myös Land Roverin hallitseva ajoasento ja näkyvyys auton ympärille on erinomainen.

Land Rover Discovery LCV

Takaluukusta mahtuu parhaimmillaan 100 x 73,5 senttimetrinen laatikko ja tavaratilan pituus etuistuimiin saakka on 196,3 senttimetriä. Mikäli auto on varustettu väliseinällä, on lattiapituus vajaa 178 senttimetriä. Tavaratilan korkeus on maksimissaan 93,8 senttiä.

Uuden Discoveryn kohdalla LCV-pakettiautomalli selviää yli 12 000 euroa pienemmällä autoverolla, käyttövoimaveron ollessa tällä hetkellä noin kuudesosan verrattuna henkilöautomalliin. LCV-pakettiautomalliston hinnat alkavat 57 629 eurosta.

Moottoriversiona on 2,0-litrainen nelisylinterinen Td4 Ingenium-dieselmoottori, josta saadaan 180 hevosvoimaa ja 430 newtonmetriä vääntöä. Voimalinjan jatkona on 8-vaihteinen automaatti ja jatkuva neliveto.

Land Rover Discovery LCV

Lähde ja kuvat: Land Rover

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Land Rover