Ajoneuvot | Moottoripyörät | Uutinen | 16.5.2018

Moottoripyörien koeajopäivä lähestyy: nyt myös Turussa ja Tampereella

Tuttu moottoripyörien koeajopäivä laajenee tänä vuonna kiertueeksi, kun tapahtuma käy Tampereella ja Turussa ennen varsinaista huipennusta Helsingissä Prätkällä töihin -päivänä.

Jaa artikkeli

Suuren suosion saanut moottoripyörien koeajopäivä lähestyy jälleen. Helsingin Messukeskuksessa tapahtumaa juhlistetaan 8.6. ja samalla kyseessä on jo kolmatta kertaa Prätkällä töihin -päivä. Moottoripyörävalmistajien uutuuksia esittelevässä tapahtumassa on luvassa yli 100 moottoripyörää yhteensä 16 valmistajalta.

Lisäksi tänä vuonna tapahtuma laajenee siten, että 6.6. koeajopäivä järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. 7.6. vuorossa on puolestaan Suomen Turku, jossa tapahtumapaikkana on niin ikään Messukeskus. Tapahtuma-aikana on 12–18 ja moottoripyörällä saapuvat voivat pysäköidä ajoneuvonsa maksutta.

Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero.

Koeajoreittejä ei ole määritelty ennalta, vaan Messukeskukselta lähdetään liikenteeseen. Ajoaika on 20 minuuttia. Ajovarusteita on tarjolla lainaksi, mutta myös omat varusteet voi ottaa mukaan. Ajamista varten tulee suorittaa ennakkorekisteröityminen verkossa (www.koeajopaiva.com) tai tapahtumapaikalla, ajokortti mukaan! Koeajettavia moottoripyöriä ei varata etukäteen, mutta tapahtuman verkkosivuilla on nähtävissä ajettavien moottoripyörien lista.

Helsingin tapahtumassa on lisäksi tarjolla ajo-opastusta ja tapahtumassa on mahdollisuus ajaa kevytmoottoripyörällä suljetulla alueella ilman korttia. Ajokortittomalla alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan kirjallinen suostumus.

Lisätietoja www.koeajopaiva.com

Lähde: Helsingin Messukeskus Kuva: Antti Hentinen

Jaa artikkeli

Keskustelu