Ajoneuvot | Esittely | 8.8.2018

LMC Vivo – matkailuvaunumallisto lapsiperheille

Mallivuonna 2019 LMC esittelee Suomessa täysin uuden vaunumalliston, peräti 10 eri pohjaratkaisua tarjoavan Vivon.

Jaa artikkeli

LMC Vivo on valmistajansa mukaan suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Monikäyttöisyyttä ja muunneltavuutta korostaa se, että mallistossa on peräti 7 pohjaratkaisua kerrosvuoteilla, jotka kaikki on saatavana myös kolmikerrosvuoteina.

Täysin uusia LMC-pohjaratkaisuja Vivo-mallistossa on neljä – kerrosvuoteelliset 532K, 592 K ja 705 K sekä ruhtinaalliseksi valmistajan hehkuttama 2-akselinen 695 D. Kolmessa jälkimmäisessä U-istuinryhmä on vaunun etuosassa.LMC Vivo

Kaappitilaa ja vaaleita sävyjä

Vivon kaapistot ja pöytätasot ovat vaaleat. Lattian muovimatto noudattelee yleisiä sisustustrendejä. Huomio kannattaa kiinnittää myös lapsiperheille tarpeelliseen kaappitilaan: 592 K, 705 K ja 695 D –malleissa on vaunun oman lämmitysjärjestelmän ”lämmittämä” täyskorkea vaatekaappi ulkovaatteille ja jalkineille sekä vieressä toinen täyskorkea vaatekaappi.

LMC on jo kuuden vuoden ajan valmistanut matkailuautoja ja –vaunuja Long Life Technologie –korirakenteella, jolle valmistaja myöntää 12 vuoden tiiviysturvan. Edellytyksenä on ajoneuvon vuosittainen tiiviysturvatarkastus LMC-maahantuojalla. Ei liene yllätys, että myös uusi Vivo-vaunumallisto valmistetaan kyseisellä korirakenteella.

LMC Vivo

Varusteltu Suomi huomioiden

Suomeen tuotavissa Vivo-vaunuissa on vakiona Alden nestekiertoinen lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuen muun muassa upotetut raami-ikkunat, vesijärjestelmä vaunun sisällä, kaasupullonvaihtaja ja asunto-osan 95 AH AGM-akku.

Varusteluun kuuluu myös hyttysverkko-ovi, ikkunallinen asunto-osan ovi, matot ja päiväpeitot sekä suksiboksi, mikäli vaunun eteen on valittu u-istuinryhmä.

LMC Vivo

Vaunuihin on lisävarusteena saatavana myös kosketusnäytöllä toimiva asunto-osan toimintojen ohjauspaneeli.

Lähde ja kuvitus: LMC

Jaa artikkeli

Keskustelu