Ajoneuvot | Uutinen | 10.8.2018

Kotoisasti missä vain: retkeilyautouutuus Bürstner City Car Harmony Line

Bürstnerin retkeilyautouutuus tuo tarjolle mielenkiintoisen kahden hengen version, jossa turhaksi käyneet istuimet on korvattu säilytystiloilla.

Jaa artikkeli

Bürstner City Car Harmony Line on saksalaismerkin uusin vastaus voimakkaasti kasvavaan retkeilyautoluokkaan. Tavallisen pakettiauton ulkomittojen asettamat reunaehdot eivät ole Bürstneriä lannistaneet, vaan valmistaja on urakoinut suunnitellessaan mukavuutta ja varustelua uuteen City Car Harmony Line -mallistoonsa. Kompaktista 5,99 metrin pituudesta huolimatta mallistosta löytyy kaksi erilaista kotoisaa pohjaratkaisua.

City Car C 600 Harmony Line on perinteinen poikittaisvuoteinen neljän hengen malli ja sen hinta alkaa 55 100 eurosta.

Bürstner City Car Harmony Line

Kuvassa kahden hengen C 603 -malliversio.

Erityisen mielenkiintoinen tulokas on kahdelle hengelle tarkoitettu City Car C 603 Harmony Line. Perinteinen kahden istuttava sohva ja sen tarjoamat turvavyöpaikat on korvattu matalalla kaapistolla ja laskutasolla. Niinpä kahden hengen istuinryhmä muodostuu kääntyvistä etuistuimista ja pöydästä. Säilyttämistä ja elämistä helpottaa täyskorkea vaatekaappi, joka sijaitsee kylpyhuoneen läheisyydessä. Kahden hengen C 603 nähdään myös Lahden Caravanmessuilla syyskuussa.

Bürstner City Car Harmony Line

C 603 luopuu kolmannesta ja neljännestä istuimesta, joten retkeilyauton säilytystiloja on voitu parantaa entisestään.

Malliston vakiovarusteisiin kuuluu kotoisa Harmony Line -verhoilu, sähköisesti toimiva astinlauta, pimennysverhot sekä Fiatin alusta- ja design-paketit. Tyyliä on haettu tarroilla, mustalla jäähdytinsäleiköllä ja korinvärisellä etuspoilerilla, led-päiväajovaloilla sekä 16-tuumaisilla alumiinivanteilla. Lisävarustelistalta löytyy niin sanottu omavaraisuuspaketti, joka tuo tullessaan tehokkaamman laturin, lisäakun ja markiisin led-valaistuksella.

Lähde ja kuvat: Bürstner

Jaa artikkeli

Keskustelu

Lisäkuvat