Ajoneuvot | Uutinen | 4.12.2017

Karavaanarin joulu koittaa tammikuussa – Helsinkiin luvassa entistä isompi näyttely

Ensi tammikuussa matkailuautoja ja -vaunuja on esillä entistä enemmän, lähes 200.

Jaa artikkeli

Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Tapahtumakokonaisuudessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuajoneuvojen lisäksi kiinnostaviin kotimaan ja ulkomaan ajoneuvomatkakohteisiin.

Ennakkotietojen mukaan Caravan-messuille osallistuu kattava joukko johtavia matkailuauto ja -vaunu merkkejä uutuusmalleineen. Helsingissä nähdään ainakin Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg.

Mukana ovat siis jokseenkin kaikki suurimmat matkailuajoneuvomerkit ja tapahtumalle puitteet tarjoavan Messukeskuksen mukaan näyttelytila on lähes loppuunmyyty.

Käytettyjä ei ole myynnissä

Outlet-alue on kasvanut ja siellä on myynnissä 50 edellisten vuosien mallia, jotka nekin ovat kaikki uusia. Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei esitellä.

Tapahtuma tarjoaa sisältöä sekä karavaanareille että ajoneuvomatkailusta kiinnostuneille. Matkamessujen hulppean elämyksellistä tarjontaa tukee Caravan-messujen sydämessä oleva leirintäalue. Ohjelmaa on luvassa myös lapsivieraille.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuva: Moottorin arkisto/Antti Hentinen

Helsingin Caravan-messut

Tapahtuma on avoinna perjantaina 19.1.2018 klo 12–20, lauantaina 20.1.2018 klo 10–18  ja sunnuntaina 21.1.2018 klo 10–18.

Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla.

Pääsyliput voi ostaa ennakkoon edullisemmin Messukeskuksen verkkokaupasta.

Jaa artikkeli

Keskustelu