Ajoneuvot | Uutinen | 16.3.2017

Harley-Davidson houkuttelee koeajolle – täkynä 5 000 euron matkakassa kahdelle

Harley-Davidson kutsuu moottoripyöräilijät kokemaan enemmän. Koeajolenkin kiertäneiden kesken arvotaan 5 000 euroa matkarahaa kahdelle.

Jaa artikkeli

Kiinnostaisiko matkapyörä, kenties Harley-Davidson? Jos vastaus on kyllä, kannattaa koeajo buukata maaliskuun puolivälin ja toukokuun puolivälin tienoolle, sillä moottoripyörävalmistajan kevätkampanjassa koeajaneiden kesken arvotaan poikkeuksellinen palkinto.

Tarjolla on yhdelle onnekkaalle peräti 5 000 euroa unelma-ajomatkan toteuttamiseen. Kassa on mitoitettu HD:n mukaan niin, että mukaan voi ottaa myös yhden kaverin. Tästä voi olla eri mieltä, mutta kilpailuun mielipiteet eivät tällä kertaa vaikuta.

Osallistumisen ehtona on siis uuden malliston koeajo ja suoritusvälineeksi kelpaa mikä tahansa Harley-Davidson Touring-moottoripyörä.

Tarjolla kattava mallisto

Vuoden 2017 Harley-Davidsonin matkapyörämallisto tarjoaa sekä kuljettajalle että kanssamatkustajalle enemmän kuin koskaan aikaisemmin, arvioi valmistaja itse. Eikä todellisuuskaan jääne kauas kehutusta.

Malliston pyörät on varustettu uudella Milwaukee-Eight-moottorilla, joka on suunniteltu tarjoamaan voimaa, huippunopeutta ja kiihtyvyyttä. Tästä yhdistelmästä tuskin kukaan pahastuu.

Myös jousitusta on parannettu, ja jatkossa sivulaukut avautuvat yhdellä kädellä. Osa mallistosta on myös varustettu Boom!-äänijärjestelmällä.

Tyylistäkään ei tarvitse tinkiä, sillä valmistaja lupaa malliston ulottuvan ajattomista klassikoista aina hot-rod bagger -tyylin. Eikä luksustakaan ole unohdettu, vaikka se mielipiteitä jakaneekin.

Matkakassan arvontaan oikeuttava koeajo on varattava netissä 15.3.–15.5.2017. Vain toteutuneet koeajot hyväksytään.

Lisätietoja kilpailusta ja linkki koeajon varaamiseen www.harley-davidson.com/discovermore

Lähde ja kuvat: Harley-Davidson

Jaa artikkeli

Keskustelu