19.4.2017

Päivän kuva: Puoliraakaa lihaa teillekin

Pihvi_päivän kuva

Afrikassa kaikki on toisin, pihvikin löytää tiensä teurastajalle – tai usein jopa suoraan ravintolaan – vähemmän konstailemattomasti.

Kun Euroopassa ja Yhdysvalloissa lihan liikuttelu teillä tapahtuu hyvin tiukkojen sääntöjen puitteissa ja kylmäkalusto on kovassa käytössä, Namibiassa piakkoin asiakkaan eteen tuleva pihvi liikkuu näemmä tien päällä huomattavasti rennommiin.

Lämpimässä säässä kypsyysasteen säätely lienee kuitenkin haaste, sillä etäisyydet karjatilalta teurastamoon saattavat olla pitkätkin.

Toki elävän mullikan kuljetus avolavalla olisi varmasti haaste sekin.

Teksti ja kuva: Vesa Eskola

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat